Nieuwe tentoonstellingen in Museum Rijswijk

De Wolzak Kosters Serious International Business tentoonstelling in Museum Rijswijk was een groot succes. Met de komst van de lente zijn er twee geheel nieuwe tentoonstellingen in het museum te zien.

Rijswijk - De expositie over beeldhouwer Armand van der Helm toont het intrigerende werk van deze Rijswijkse kunstenaar en de kunstenaarskolonie op voormalige buitenplaats De Voorde. Deze zal tot en met 26 mei te zien zijn. Daarnaast viert Fotoclub F70 het vijfenvijftigjarig bestaan met een thematische en zeer diverse fototentoonstelling tot en met 12 mei. Vanaf 18 juni toont de Rijswijk Textiel Biënnale 2019 werk van maar liefst tweeëntwintig textielkunstenaars uit binnen- en buitenland. Nieuwsgierig naar de deelnemers? Kijk dan vast op de website: www.museumrijswijk.nl.

Rondleidingen en activiteiten

Wilt u meer weten over Armand van der Helm en de andere kunstenaars die op De Voorde gewerkt hebben? Wilt u weten hoe de Rijswijkse kunstenaars zich in de jaren zestig verhielden tot de snel veranderende kunstwereld om hun heen? Dan kunt u van te voren een rondleiding boeken. Of duikt u liever in de fotografische wereld zoals de leden van Fotoclub F70? Loop dan mee met een rondleiding door één van de leden van F70 op 12 mei of volg een Workshop Straatfotografie op 11 mei.

Meer berichten