Koningsdag vieren bij In de Bogaard

Winkelcentrum In de Bogaard viert Koningsdag en daarom zijn er op zaterdag 27 april veel leuke activiteiten georganiseerd door Bewonersvereniging Muziekbuurt, scoutinggroep De Jaguars en het winkelcentrum.

Rijswijk - Van 09.30-13.30 uur is er in de winkelstraten een vrijmarkt. Heb jij de zolder of je kamer opgeruimd en wil je van je oude spullen af én een leuk zakcentje verdienen? Zoek dan een plekje op de vrijmarkt en verkoop al jouw oude spullen. Heb je geen oude spullen of loop je liever over de vrijmarkt? Dat kan natuurlijk ook. Scoor jouw nieuwe producten voor een prikkie op deze gezellige vrijmarkt!

Tussen 09.30 en 13.30 uur zijn er oud-Hollandse spelletjes te doen voor alle (basisschool)kinderen. Neem de stempelkaart mee die je op school gekregen hebt of haal een stempelkaart bij de kraam onder de luifel bij Kippie en McDonalds. Behaal zoveel mogelijk punten bij alle spelletjes en wie weet win jij een mooie prijs. Scoutinggroep De Jaguars staat op het plein voor Albert Heijn XL. Kom hier zelf broodjes bakken boven een warm vuur, spijkers slaan in een groot houtblok en proef zitten aan de keukentafel.

Van 12.00 tot 16.00 uur zijn er volop activiteiten door het hele winkelcentrum: ontmoet prinses Ariël en Belle, ontmoet Spiderman, laat je schminken, kijk naar te gekke optredens van Just Dance, neem een glittertattoo, schil aardappels bij Bram Ladage, leef je uit op het springkasteel, ga op de foto met de koning en de koningin, versier je eigen cupcake, maak iets moois bij het bouw- en kleurplein, luister naar de live muziek van Trio Akoustico, doe mee aan de stoepkrijtwedstrijd en loop een speurtocht. Om 15.45 zal de burgemeester de prijswinnaars van de stoepkrijtwedstrijd bekend maken. Kijk op indebogaard.nl of Facebook voor het gehele programma en de exacte tijden.

Meer berichten