Natuurfoto's van Rob Mostert in Galerie Arti-Shock.
Natuurfoto's van Rob Mostert in Galerie Arti-Shock.

Natuurfoto's in de stad

Galerie Arti-Shock opent binnenkort een tentoonstelling met het werk van fotograaf Rob Mostert. Op deze tentoonstelling toont Mostert zijn recente werk: foto's waarin de natuur centraal staat. 

Rijswijk - Rob Mostert maakt mooie, stemmige foto's van de natuur in zijn woonplaats Rijswijk en elders in Nederland. Hij wil met zijn werk laten zien dat het zelfs in het volgebouwde westen mogelijk is om mooie landschapsfoto's te maken. Het is niet nodig om ver te reizen voor mooie natuur, ook ik onze eigen woonomgeving zijn er mooie en rustige plekken te vinden. Alles draait om lang en goed te kijken, wennen aan het landschap, details zien en de tijd nemen om te observeren. Een indrukwekkende wolkenlucht, vooral bij zogenaamd slecht weer, spreekt Mostert aan, omdat het landschap daardoor dramatischer wordt. Dat de horizon aangetast, bebouwd is, verhoogt het dramatische, wij zijn er nu eenmaal aan gewend, het zijn onze herkenningspunten. In de drukke Randstad zijn ook genoeg details van de natuur te zien en te onderzoeken, in elk jaargetijde. De natuur is dichter bij dan wij denken, in een polder, een landgoed, de rand van de bebouwde kom.

De tentoonstelling wordt geopend op maandag 22 april op Tweede Paasdag om 15.00 uur in Galerie Arti-Shock. Hierna is de tentoonstelling nog tot en met 9 mei te zien. Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via artishockrijswijk@gmail.com. De galerie is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 13.00 tot-17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur en op zondag van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26, op de hoek van de Kerkstraat, in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. Meer info is te vinden op: arti-shock-rijswijk.nl.

Meer berichten