Outdoor tuin Jaguars
Outdoor tuin Jaguars (Foto: m van der harst)

Vind het gouden ei bij Zo kinderopvang

Zo kinderopvang nodigt alle kinderen en geïnteresseerden uit voor een avontuurlijk Outdoor Paasfeest.

Rijswijk - Samen gaan de deelnemertjes boomklimmen, uiteraard onder professionele begeleiding, een heus paasparcours afleggen, en natuurlijk..op zoek naar paaseieren. Misschien vindt uw zoon of dochter wel het Gouden Ei en daarmee de superprijs! Ondertussen kunt u al uw vragen aan de medewerkers stellen en genieten van een hapje en een drankje.

Buitenschoolse opvang Zo bij de Jaguars heeft een tuin waar je van alles kunt ontdekken en doen. Een waar paradijs voor uw avontuurlijke kind. Een mooie gelegenheid voor een super leuke middag of om vrijblijvend kennis te maken met de kinderopvang. Wilt u uw kind direct inschrijven op deze middag dan ontvangt u bovendien een aantrekkelijke korting op uw eerste maand. Een combinatie met buitenschoolse opvang bij Zo aan de Van Vredenburchweg behoort tot de mogelijkheden.

Het avontuurlijke paasfeest is op woensdag 17 april aanstaande van 14.00 tot 16.30 uur. Zo kinderopvang is gevestigd op het Julialaantje 18 in Rijswijk. Laat graag weten met hoeveel mensen u komt via jaguars@zokinderopvang.nl.

Meer berichten