TOOST in het Wilhelminapark

Het festival TOOST strijkt neer in Rijswijk. In het weekend, van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni is het Wilhelminapark gevuld met een bonte verzameling foodtrucks, zomerse muziek, kunstzinnig kids-programma's en vooral véél lekkers en gezelligheid. 

Rijswijk - TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met veertien foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren kun je je op TOOST ook vermaken met creatieve workshops, de kids-corner, een grote zweefmolen en muziekspektakel op het rollende podium. Zo reist onder andere het aanstekelijke El Colectivo Camacho en Joost Wander mee. Net zoals de disco helden van De Platenbakker, en favoriet DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie.

Kom 14 tot en met 16 juni naar TOOST en proef de lekkernijen en geniet van de sfeer. Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur en zondag van 13:00 tot 21:00 uur. Toegang is gratis. Website: www.toostfoodtruckfestival.nl.

Meer berichten