Masha gaat met Beer op avontuur

Masha is een vrolijk, klein meisje en haar beste vriend is… een grote bruine beer! Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 komen Masha en de Beer voor het eerst naar het theater met hun eigen familiemusical. Op zondag 5 mei komen ze ook naar De Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk.

Rijswijk - In 'Masha en de Beer Live!' heeft Beer eindelijk zijn rust gevonden maar zijn ondeugende buurmeisje Masha kan geen seconde stilzitten. Ook nu komt ze samen met Beer en al haar andere bekende vriendjes weer terecht in een doldwaas avontuur. Het prachtige poppenspel, de fleurige decors, de vrolijke meezingliedjes en het hartverwarmende verhaal maken van 'Masha en de Beer Live!' een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie. Na de voorstelling verlaten Masha en haar vriendjes zelfs even hun knusse huisjes in het bos om met jou op de foto te gaan in de foyer van het theater.

De voorstelling is te zien op zondag 5 mei om 14.00, bij De Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10. Kaartjes kosten v.a. € 20,05, exclusief reserveringskosten. U kunt reserveren via de website: www.rijswijkseschouwburg.nl of telefonisch via: 070-3360077. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/MashaendeBeer.

Meer berichten