De Patchwork Quiltdagen in de Broodfabriek

De Broodfabriek krijgt bezoek van De Patchwork Quiltdagen. Dé toonaangevende beurs op het gebied van patchwork en quilten, met ruim zestig stands, acht internationale quilttentoonstellingen en een breed aanbod aan workshops. 

Rijswijk - Ruim zestig winkels uit binnen- en buitenland bieden een groot assortiment stoffen, patronen, materialen en hulpmiddelen aan. Gedurende de Patchwork Quiltdagen worden honderden quilts tentoongesteld van diverse grote namen. Tevens is er een breed aanbod aan workshops, hand- of machinewerk. Textiel kunstenares Janet Bolton is aanwezig als exposant op de Patchwork Quiltdagen. Op vrijdag en zaterdag is er een geheel uitverkochte Meet Greet. De gelukkige deelnemers kunnen luisteren naar Janet's verhaal omtrent haar werkwijze.

De Patchwork Quiltdagen zijn op 11, 12 en 13 april van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken in de Broodfabriek op de Volmerlaan 12, te Rijswijk. Tickets voor volwassenen kosten €10,- en €3,- voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Website : www.patchworkenquilt.nl

Meer berichten