Foto: Photographer: Mieke Lindeman

Naturalis bezoekt Rijswijk

Naturalis is even dicht. Er wordt momenteel aan een nieuw museum gebouwd, dat eind zomer 2019 weer opent. Terwijl het museum dicht is, reist er een klein deel van de collectie door heel het land. In de maanden maart en april exposeert Naturalis in verschillende vestigingen van Intratuin en Albert Heijn en binnenkort brengt Naturalis een bezoekje aan Rijswijk. Op 10 april is de tentoonstelling te bewonderen in Rijswijk in de Albert Heijn XL op het Bogaardplein 22. De activiteiten zijn voor iedereen, maar speciaal voor families met kinderen.

Rijswijk - Met een klein deel van de collectie, inspirerende educatieve activiteiten en verhalen over biodiversiteit hoeven kinderen en liefhebbers van de natuur het museum niet te missen. In deze mini-tentoonstelling leer je van alles over het leven in je eigen achtertuin en de Nederlandse natuur. Je speurt zelf in de bakken met aarde en ontdekt wat er onder je voeten leeft en kruipt. Ooit gehoord van Doodgravers, oprol-pissebedden en springstaarten? Kijk op www.naturalis.nl/onderweg voor meer informatie.

Eind zomer 2019 opent het nieuwe Naturalis. Het wordt een ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur. In het gloednieuwe museum komen negen tentoonstellingszalen waar je straks de rijkdom van de natuur beleeft. Ontdek bijvoorbeeld de ijstijd, leer van alles over het ontstaan van de aarde of reis terug naar de tijd van de dinosauriërs. De T. rex Trix is uiteraard ook weer te bewonderen.

Meer berichten