Foto:

Buvelio bestaat 70 jaar

Buvelio bestaat 70 jaar

De gezellige speeltuin- en wijkvereniging Buvelio viert haar zeventig jarige verjaardag. Op zaterdag 30 maart viert Buvelio haar jubileumfeest.

Rijswijk - Al zeventig jaar lang is Buvelio het kloppend hart van het Rembrandkwartier. Maar ook van ver daarbuiten komen families, de kinderopvang en scholen genieten van wat de speeltuin te bieden heeft. De verschillende speeltoestellen bieden uitdagingen voor iedere leeftijdsgroep. Zodra het weer het toelaat willen de kinderen het liefst gelijk de waterbak aan. Ook voor volwassenen wordt er regelmatig een Bingo of koffieochtend georganiseerd. Dit alles wordt gedragen door een aantal zeer waardevolle vrijwilligers. Een diepe buiging voor de vrijwilligers die al zeventig jaar lang Buvelio draaiend houden.

Iedereen is van op 30 maart van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom om deze bijzondere dag mee te vieren. Burgemeester Michel Bezuijen opent de feestmiddag met diverse leuke activiteiten voor de kinderen. De locatie is de Willem van Rijswijckstraat 7B, te Rijswijk.

Meer berichten