Finale Miss Indian Beauty gehouden in Rijswijk

De finale van de Miss Indian Beauty & Indian Beauty Queen verkiezingen wordt gehouden in de Rijswijkse Schouwburg. De winnares zal zich inzetten voor een goed doel in India.

Rijswijk - De finalisten van de missverkiezing zijn inmiddels hard aan het trainen voor die prachtige titel en kroon. Bij deze Miss verkiezing draait het echter niet alleen om de titel maar ook om het goede doel. De winnares gaat immers een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Zij zal naar India afreizen om daar een waterput te realiseren en zo de bevolking te voorzien van schoon drinkwater. Ook zal zij helpen om een aantal scholen te voorzien van divers lesmateriaal. Daarnaast zetten alle finalisten zich ook tijdens én na het traject in voor de medemens in Nederland. Zo bezoeken ze een ziekenhuis en een paasfeest met de kinderen beleven die rond de Paasdagen in het Ziekenhuis verblijven of vakantie spulletjes verzamelen voor kinderen die het thuis niet breed hebben.
Miss Indian Beauty The Netherlands & Indian Beauty Queen zijn niet alleen mooie maar ook erg getalenteerde dames. De finale vindt plaats op 22 april in de Rijksschouwburg te Rijswijk. Kaarten zijn online verkrijgbaar bij de Rijksschouwburg. Voor meer informatie kijkt u op https://www.rijswijkseschouwburg.nl/programma of www.missindianbeautythenetherlands.com

Meer berichten