Creativiteit met groen tintje

Het Crea Weekend staat weer voor de deur. Een weekend vol inspirerende creatieve workshops, demonstraties én verkoopstands. Het Crea Weekend vindt plaats op 5, 6 & 7 april, van 10.00 tot 17.00 uur, in de beurshal van De Broodfabriek. Drie dagen lang is de beurshal gevuld met standhouders, die vol enthousiasme alles willen laten zien op het gebied van creativiteit. Deze editie staat in het teken van 'Groen'. Op het Groen Plein, in kun je letterlijk groene vingers krijgen door prachtige voorjaarscreaties te creëren.

Rijswijk - Ook deze edities weer een mooi aanbod van workshops en demonstraties, voor volwassenen én voor kinderen. Volg een workshop handletteren, glas graveren óf bekijk een mooie demonstratie van vingerveegkunst. Let op, bij sommige workshops moet je jezelf van tevoren aanmelden.

Ben je het overzicht kwijt en weet je even niet meer hoe je het moet herpakken? Loop dan binnen bij het Planners Café. Er staan diverse professionals klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te inspireren op het gebied van creative journaling. Adres: Volmerlaan 12. Tel: 070-3075900. Website: www.creaweekend.nl.

Meer berichten