Bijzondere kapsels van de winnares van vorig jaar: Bianca van Zwieten.
Bijzondere kapsels van de winnares van vorig jaar: Bianca van Zwieten. (Foto: )

Maria Karchnakova kandidaat Coiffure Awards

De genomineerden van de 28ste editie van de haarmodefotografiewedstrijd Coiffure Award zijn bekend. Maria Karchnakova van kapsalon Haarvisie in Rijswijk is één van de deelnemers.

Rijswijk - De Rijswijkse kapsalon heeft al drie prijzen gewonnen tijdens de kapsalon award 2015 voor beste kapper: beste kapsalon van Zuid Holland, beste hair extensions salon van Nederland en Beste digitale salon van Nederland. In 2017 was Maria ook genomineerd voor de Coiffure Award.

De inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke, deskundige jury. Zij letten op het totaal plaatje: het kapsel, de visagie, styling en fotografie. Het publiek kan uit vierentwintig geselecteerde inzendingen zijn of haar favoriet kiezen. De inzending met de meeste stemmen wordt beloond met de ConsumerAward. Stemmen kan via: coiffureaward.nl/stemenwin. Met het uitbrengen van jouw stem maak je kans op twee VIP kaarten voor het Coiffure Award gala en een goodiebag vol haarverzorgingsproducten. De uitreiking van de dertien prestigieuze Coiffure Awards vindt plaats op zondagavond 12 mei tijdens een groots gala. De inzendingen van de genomineerden zijn opcoiffureaward.nl te bewonderen.

Meer berichten