CJG: de Week van het Jonge Kind

Van 8 t/m 12 april is de Week van het Jonge Kind. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Rijswijk (CJG) organiseert deze week allerlei leuke en leerzame activiteiten. Ouders en opvoeders kunnen hier terecht met vragen over opgroeien en opvoeden.

Rijswijk - Het thema van veel activiteiten van CJG Rijswijk dit jaar is online-offline, ook in de Week van het Jonge Kind. Zo zijn er Speelstartgroepen voor ouders en opvoeders met kinderen tot vier jaar over het gebruik van laptops, smartphones, tablets en social media door jonge kinderen. Het CJG organiseert de Speelstartgroepen samen met het Opvoedadviespunt, Spel aan Huis en Stichting Rijswijkse Kinderopvang. Ook wordt een leerzame Kahoot-quiz gespeeld waarbij je iets leuks kan winnen.
Er zijn ook andere activiteiten. De gratis kinderkapper komt weer naar het CJG en je kunt je (klein)kind laten fotograferen tijdens een heuse fotoshoot. Eén foto krijg je gratis mee naar huis. In zwembad De Schilp kan je met je kind een gratis proefles aquamini, voor kinderen van één en een half tot vier jaar, volgen. Het volledige programmaoverzicht van de Week van het Jonge Kind met tijden en locaties staat op de website van het CJG: www.cjgrijswijk.nl of is af te halen bij het CJG aan de P. van Vlietlaan 10. Hier kan je ook terecht voor de zwembadtegoedbon. Haal de tegoedbon snel op bij het CJG.
Wie in Rijswijk woont en in 2018 of 2019 is bevallen van een baby, maakt kans op een cadeaubon naar keuze. Stuur hiervoor een foto van je kleine naar info@cjgrijswijk.nl.

Meer berichten