Oecumenisch avondgebed

Op vijf woensdagavonden is er in Rijswijk in de Veertigdagentijd een oecumenisch avondgebed. Deze vieringen worden georganiseerd door de vijf betrokken kerken van 'Wij Geloven in Rijswijk.'

Rijswijk - De oecumenische avondgebeden zijn korte vieringen waarbij naast gezang en gebed telkens een gedeelte uit de hoofdstukken 15 en 16 van het Evangelie volgens Johannes wordt gelezen.

De vieringen zijn van 19.30 tot 20.00 uur op 20 maart in de Life Community Church aan de Laan ten Blotinghe, 27 maart in de Leeuwendaalkerk aan de Oranjelaan, 3 april in de H. Bonifatiuskerk aan de Van Vredenburchweg en 10 april in de Hofrustkapel aan Laan Hofrust. Eén van de vieringen is al geweest.

De Stille Week

Ook in de Stille Week zijn er drie oecumenische avondgebeden gepland. Deze zijn in de Nieuwe Kerk en Benedictus en Bernadettekerk (de B&B-kerk). Deze avondgebeden worden van 19.00 tot 19.30 uur gehouden op maandag 15 april in de Jeroenkapel (B&B-kerk), dinsdag 16 april in de Nieuwe Kerk en woensdag 17 april in de Jeroenkapel (B&B-kerk).

Meer berichten