Gezellig samen een dagje uit.
Gezellig samen een dagje uit. (Foto: )

Zorginstantie Florence krijgt nieuwe touringcar

Zorgorganisatie Florence heeft een nieuwe bus gekregen van de Stichting Vrienden van Woonzorgcentrum Steenvoorde. Met de touringcar, die ingericht is om ook minder validen te vervoeren, kan Florence veel bewoners blij maken met een dagje uit.

Rijswijk - Dankzij de bus kunnen de bewoners van Florence af en toe weer leuke uitstapjes maken, samen herinneringen ophalen en andere bewoners (beter) leren kennen. Naast de zorg is welbevinden ook erg belangrijk. Op donderdag 28 maart om 14.00 uur wordt de touringcar officieel onthuld bij de Rijswijkse Schouwburg. De inloop is vanaf 13.30 uur.

Met dank aan

Sinds acht jaar bezit Florence een eigen touringcar, bestuurd door vrijwillige chauffeurs. Vanaf de eerste dag is elke rit voor de bewoners en vrijwilligers een groot plezier. Het afgelopen jaar was de bus aan vervanging toe. Dankzij de royale gift van de Stichting Vrienden van Woonzorgcentrum Steenvoorde werd deze vervanging mogelijk gemaakt. De groep vrijwillige chauffeurs en begeleiders bezocht in november 2018 de touringcarfabriek van Van Hool in Antwerpen. Inmiddels zijn alle vrijwillige chauffeurs ingewerkt en de eerste ritten gemaakt.

Meer berichten