Foto:

Zoek de snoepjesboom met De Jonge Avonturiers

Rijswijk - De theatergroep "De Jonge Avonturiers" spelen 30 maart in de theaterzaal van Trias Rijswijk de voorstelling De Jonge Avonturiers en de legende van de snoepjesboom. Deze voorstelling is gemaakt door theatermakers Arjos Pronk, Karin van Vliet en Merel Bol. Begin 2017 zijn ze gestart met dit project. Inmiddels zitten ze in de repetitiefase en hebben ze al diverse promotieoptreden in Rijswijk en omgeving achter de rug.

Het verhaal

In het altijd mooie grote bomenbos zijn genoeg avonturen te beleven. Thomas krijgt op een mooie dag van opa een boek. In het boek staat een avontuur van de legende van de snoepjesboom. Een boom vol met snoepjes die ergens in het grote bomenbos zou moeten groeien. Ga mee op avontuur met onze jonge avonturiers en help ze zoeken naar de snoepjesboom.

De Jonge Avonturiers en de legende van de snoepjesboom is een voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Met een avontuurlijk verhaal en vrolijke liedjes.

Kaartjes

Ben je nieuwsgierig geworden? De voorstelling is het bezoeken meer dan waard. Op 30 maart is de voorstelling twee keer te zien: om 12.30 en om 15.uur. Kaarten zijn €7,50 en te reserveren via www.dejongeavonturiers.nl

Meer berichten