Prachtig gekleurde stenen, schelpen, fossielen en mineralen.
Prachtig gekleurde stenen, schelpen, fossielen en mineralen. (Foto: Ugo Boss)

Hier vind je edelstenen, sieraden en fossielen

De grootste hal van De Broodfabriek in Rijswijk wordt komende zaterdag en zondag weer omgetoverd tot een schitterend spektakel: de Internationale Mineralenbeurs.

Rijswijk - Op de Internationale Mineralenbeurs zijn de mooiste edelstenen, mineralen, sieraden en unieke fossielen te vinden. Deze editie staat er een recordaantal standhouders met meer dan 150 kramen, allen gevuld met diverse prachtige collecties. Voor de jonge avonturiers is er op beide dagen een leuke speurtocht uitgezet. Daarnaast is er nog veel meer te beleven in de vorm van tentoonstellingen, workshops en activiteiten. Van steenslijpen tot geodes kraken om zelf een edelsteen te ontdekken, er is voor ieder wat wils. De Internationale Mineralenbeurs is hét dagje uit voor geologische liefhebbers van jong en oud. Kom op 9 en 10 maart tussen 10.00 en 17.00 uur langs en geniet van al het moois wat de beurs te bieden heeft en breidt je verzameling aan prachtige schatten uit.

Tickets kosten €7,- p.p. voor volwassenen en €3,- p.p. voor kinderen tussen de zeven en de twaalf jaar. De Broodfabriek, is gelegen aan de Volmerlaan 12, 2288 GD, te Rijswijk. Meer informatie is te vinden op de website: www.internationalemineralenbeurs.nl

Meer berichten