NLdoet: fleurige dag voor de bewoners van Steenvoorde

De bewoners van woonzorgcentrum Steenvoorde kunnen altijd wat extra levendigheid en gezelligheid gebruiken. Daarom wordt in er tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland, een fleurige en gezellige dag voor hen georganiseerd. op vrijdag 15 maart.

Rijswijk - In de ochtend begint de dag met koffie, iets lekkers te eten en pianomuziek in de ontmoetingsruimte. Leerlingen van het ROC Mondriaan gaan om 10.00 uur de terrassen opknappen. Wanneer het lentezonnetje zich dan weer laat zien, kunnen de bewoners genieten van fleurige, gezellige terrassen. Vanaf 10.30 uur komt burgemeester Michel Bezuijen de harde werkers een handje helpen. Vanaf 14.00 uur wordt de fleurige dag voortgezet met bloemschikken in de theaterzaal. Uiteraard ook weer onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. En iedereen gaat met een mooi bloemstukje naar huis.

Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn en hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. Iedereen kan deze dag iets goeds doen voor zijn of haar medemens en kennismaken met verschillende soorten vrijwilligerswerk, zonder ergens aan vast te zitten.

Meer berichten