Foto:

Welzijn Rijswijk helpt u weer uw belastingaangifte te regelen

Bent u 65 jaar of ouder en heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Welzijn Rijswijk biedt ook dit jaar weer gratis hulp aan zelfstandig wonende senioren bij het invullen van de belastingaangifte.

Rijswijk - Samen met een deskundige van Welzijn Rijswijk wordt de aangifte digitaal ingevuld. Dit kan voor u alleen, maar ook voor u en uw partner samen. Daarnaast helpen de vrijwilligers ook een beperkt aantal mensen die jonger zijn dan 65. Informeer of er nog plek is voor u.

Wanneer komt u in aanmerking voor de service?

U kunt gebruikmaken van de service als u geen eigen woning bezit, niet meer spaargeld dan € 30.000 per persoon hebt, uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan €23.000 voor een alleenstaande en € 30.000 voor een echtpaar, u (beiden) beschikt over een eigen DigiD-code.

Spreekuren

Heeft u geen aanslagbiljet gekregen maar ontvangt u naast uw AOW een klein pensioen en heeft u in 2018 hoge kosten gemaakt? Voor bijvoorbeeld vervoer bij ziekte, medicatie of voor het volgen van een dieet? Dan kunt u ook een afspraak met maken met één van de vrijwilligers. De spreekuren in bibliotheek Rijswijk worden gehouden op 23 maart en 6 april.

Voor een afspraak op zaterdag 23 maart kunt u bellen met Martine Koopman via het telefoonnummer: 06 - 11 27 60 26. Zij is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 16:00 uur. Voor een afspraak op zaterdag 6 april kunt u bellen Hans Knigge via het telefoonnummer: 06 - 36 43 58 78. Hij is bereikbaar van dinsdag t/m donderdag van 10:00 - 16:00 uur.

Toch zelf aangifte doen

Wilt u liever zelf uw aangiften doen? U mag de computers gratis gebruiken voor uw aangiften. Documenten voor de belastingdienst kunt u ook gratis printen.

U kunt voor deze service van 4 maart tot 1 mei terecht in de Bibliotheek aan de Vliet. Maar wat nu als u geen lid bent van de bibliotheek? Ook dan kunt u van deze service gebruikmaken. De bibliotheek is gevestigd op het Generaal Eisenhowerplein 101, Rijswijk.

Meer berichten