Filmstrook
Filmstrook (Foto: Pixabay)

Filmhuisprogramma maart

Rijswijk - In maart biedt het Filmhuis in de bibliotheek vijf bijzondere films uit Frankrijk, Israël, Nederland en Denemarken. Elke film start om 14.00 uur. Koop kaarten via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Hannah Franstalig drama. De man van Hannah belandt in de gevangenis. Hannah gaat schijnbaar onaangedaan door met haar leven, maar uit kleine dingen blijkt hoe eenzaam ze is. Dinsdag 5 maart.
Foxtrot Het Israëlische echtpaar Feldman hoort dat hun zoon is omgekomen in bezet Palestijns gebied. Het blijkt om een andere soldaat te gaan met dezelfde naam. Dinsdag 12 maart.

Visages villages De Franse filmregisseur Varda reist met fotograaf/graffitikunstenaar JR door het Franse platteland. Ze maken portretten van gewone mensen die ze levensgroot afdrukken. Dinsdag 19 maart.

Oude liefde Twee gescheiden zestigers ontmoeten elkaar op de begrafenis van hun zoon en zoeken troost bij elkaar. Ze beginnen een voorzichtige affaire. Dinsdag 26 maart.

The guilty Deense thriller over agent Asger Holm. In de alarmcentrale krijgt hij een telefoontje van een vrouw, die lijkt te vertellen dat ze ontvoerd is. Zaterdag 30 maart | lunchlezing om 13.00.

Meer berichten