John West komt zijn eerste theatervoorstelling

De Haagse zanger John West mocht eerder al proeven aan de sfeer van het theater met een show in Breda en Tilburg, maar dit jaar gaat hij voor het eerst op tournee. 'Na deze shows kreeg ik de smaak te pakken. Een avondvullend concert is altijd een grote wens geweest.'

Rijswijk - John groeide op in de Haagse Schilderwijk en zette zijn eerste stappen in de muziek tijdens zijn tienerjaren toen hij optrad als dj. Aanvankelijk in de dance, maar na enkele jaren stapte hij over op apres ski. Daar begon hij, bij wijze van grap, mee te zingen met de muziek die hij draaide. Voor zijn 18e verjaardag zong hij samen met vriend en collega Mike Peterson tijdens het feest voor het eerst echt serieus. Sindsdien bracht John diverse singles uit, maar het eerste grote succes kwam in 2010 met het nummer 'Jouw Blik'. Wat volgde waren optredens, niet alleen in feesttenten en op partijen, maar ook tijdens 'Toppers in Concert' in 2012, een finaleplek in het tv-programma 'Bloed, Zweet & Tranen' in 2015 en duetten met onder andere Lange Frans en Wolter Kroes.

'John West Live!' is tot en met 15 april 2019 te zien in de Nederlandse theaters. Meer informatie en de complete speellijst is te vinden op www.johnwest.nu. Vrijdag 8 februari staat hij in de Rijswijkse Schouwburg. Kijk voor kaarten www.rijswijkseschouwburg.nl.

Meer berichten