Meer bewegen

Rijswijk - Meer bewegen staat bij veel mensen bovenaan hun lijstje. Vaak direct gevolgd door: nieuwe mensen ontmoeten. Doe dan mee met één van de bewegingscursussen van Welzijn Rijswijk: u slaat dan twee vliegen in één klap!

Het aanbod is heel gevarieerd: van Seniorengymnastiek en Bewegen op Muziek tot Hatha Yoga. Deze worden gegeven in de wijkcentra : Het Oude Raadhuis en Stervoorde. In de Marimbahal kunt u terecht voor Ouderensport Plus: een combinatie van gymnastiek en valpreventie. De seniorengym op de vrijdagochtend zit vol, maar op de andere dagen zijn er nog volop mogelijkheden.

Onze docenten zorgen ervoor dat u in uw eigen tempo beweegt en niet meer doet dan u aankan. Sportkleding te is niet noodzakelijk, als u zich maar prettig voelt in wat u aan heeft. Graag wel platte schoenen met een witte zool. Vaak vinden de oefeningen op muziek plaats en er wordt met veel verschillende materialen gewerkt. Drink voor- of achteraf een kopje koffie of thee. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel gezellig!

De cursusgids ‘Beweeg Meer’ kunt u gratis afhalen in de wijkcentra Het Oude Raadhuis en Stervoorde, het gemeentehuis en bij de bibliotheek .
U kunt hem ook vinden op onze website: www.welzijn-rijswijk.nl . Het is ook mogelijk om een gratis proefles mee te doen. Bel dan even naar Welzijn Rijswijk; 070- 7579206 (dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00-12.00 uur) of stuur een mail naar cursusbureau@welzijn-rijswijk.nl .

Meer berichten