Het populaire kinderheldenduo wordt gevormd door Erik van Trommel als de serieuze Ernst en Gert-Jan van den Ende als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie.
Het populaire kinderheldenduo wordt gevormd door Erik van Trommel als de serieuze Ernst en Gert-Jan van den Ende als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie. (Foto: )

Geklungel in de Jungle én de Rijswijkse Schouwburg

Ernst en Bobbie staan 10 februari in de Rijswijkse Schouwburg. Het komische duo steekt alle grote hits van de laatste twintig jaar in een nieuw jasje met 'Geklungel in de Jungle.'

Rijswijk - Het grappigste soepkippenduo Ernst en Bobbie zijn al 20 jaar onafgebroken op televisie en internet en staan aan de top als de kinderentertainers van Nederland. Daarom vieren zij komend theaterseizoen hun 20-jarig jubileum met een bijzondere nieuwe voorstelling genaamd Geklungel in de Jungle. Op 10 februari staan zij in de Rijswijkse Schouwburg! In Geklungel in de Jungle staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Ieder gezin dat van lachen houdt, moet deze voorstelling gezien en beleefd hebben. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis. Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Meer berichten