Coördinator steun bij rouw en verlies

Stichting Humanitas Steun bij Rouw en Verlies in Rijswijk zoekt een nieuwe coördinator voor het project dat al enkele jaren mensen met een verlies een luisterend oor biedt en een tijdelijk steuntje in de rug.

Rijswijk - Bij de groep in Rijswijk zijn negen vrijwilligers actief die individuele ondersteuning bieden en lotgenotengroepen begeleiden. Ook bieden zij steun aan mensen die een scheiding meemaakten of te kampen hebben met verlies van gezondheid of werk.

Humanitas zoekt iemand met open oor en oog voor mensen met een verlies, die de zeer betrokken vrijwilligers kan ondersteunen, juiste koppelingen weet te maken met de deelnemers en contacten in het netwerk kan onderhouden en uitbouwen.

De coördinator werkt onder verantwoordelijkheid van de portefeuillehouder van het bestuur van Humanitas Delft Rijswijk Pijnacker-Nootdorp. Geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u terecht bij: Pauline Stadhouders, coördinator steun bij rouw en verlies in Rijswijk. Tel: 0651297326. Mail: rouwenverlies.rijswijk@humanitasdelft.nl.

Website: www.humanitas.nl/afdeling/delft/vacatures

Meer berichten