Foto:

Geslaagde tweede editie van RondomRijswijk

Zondagmiddag jongstleden was de tweede editie van de talkshow 'RondomRijswijk'. De reacties waren positief en enthousiast. Het programma, dat dit keer Welzijn Rijswijk als locatie had, is een initiatief van de werkgroep De Kracht van Rijswijk en Frans Limbertie.

Rijswijk - Frans Limbertie, verslaggever van deze krant ontving dan ook weer leuke gasten. Rijswijker Loek Bosman kwam vertellen over zijn boek 'Mees, heb u niks beter te doen?', Jeffrey Keus van Gemeentebelangen Rijswijk en Marieke Alberts van GroenLinks, beiden ook fractievoorzitters van hun partij, gingen in debat over het onderwerp 'Van Gas Los', de dichter van Rijswijk Henk Weidema deed weer een paar gedichten, Dion en Marieke van het Rijswijks Jeugdtheater zongen twee liedjes van hun binnenkort te spelen voorstelling 'Footloose' en Johanna Besteman, fractievoorzitter van het CDA in Rijswijk, werd door Frans geïnterviewd over haar rol als raadslid binnen de Rijswijkse politiek.

De volgende editie van 'RondomRijswijk' is te zien op zondag 10 februari. Plaats van handeling is dan bij Stichting TRIAS Rijswijk. Zondag 17 maart is de show te zien in de Rijswijkse Schouwburg. Toegang is beide keren gratis!

Meer berichten