The Color Purple

Rijswijk - Na een succesvolle reeks in het pop-up theater in de NDSM-loods in Amsterdam-Noord gaat The Color Purple nu op tournee. Het verhaal van Celie en haar zoektocht naar eigenwaarde reist vanaf oktober 2018 tot en met januari 2019 langs de Nederlandse theaters. Vanaf vrijdag 11 tot en met zondag 13 januari 2019 is de met sterrenrecensies bekroonde musical te zien in De Rijswijkse Schouwburg.
The Color Purple vertelt het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. Hoofdpersoon Celie leidt een leven dat gedomineerd lijkt door armoede, misbruik en geweld. Maar Celie maakt zich vrij door op te komen voor haar persoonlijk geluk. Het verhaal is naar het boek van Marsha Norman, dat werd verfilmd door Steven Spielberg en daarna als musical op Broadway stond.
The Color Purple is in heel Nederland te zien. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.colorpurplemusical.nl of www.rijswijkseschouwburg.nl

Meer berichten