Met de online conceptstore jaagt Denise Kohler haar droom na
Met de online conceptstore jaagt Denise Kohler haar droom na (Foto: 173213022003102)

Rijswijkse jaagt met eigen webshop haar droom na

Vijf maanden geleden lanceerde Denise Kohler (31) uit Rijswijk haar webshop Babiloe Kids. Een online conceptstore voor baby's en kinderen met hippe musthaves en unieke (kraam)cadeaus. Hiermee jaagt Kohler haar droom na.

Rijswijk - Als verkoopster bij Multivlaai en later als assistent-manager bij de KPN is Denise een bekend gezicht in het Rijswijkse. Inmiddels is zij zelfstandig ondernemer. "Toen ik in 2016 moeder werd van mijn zoontje Maddox ging ik op zoek naar hippe, stoere en bijzondere babyproducten. Unieke designs, mooi speelgoed en duurzame producten. Omdat ik dit niet goed kon vinden is het idee voor Babiloe Kids ontstaan. Ik besloot andere (toekomstige) ouders te helpen." Inmiddels is Babiloekids.nl een succes. "Dat komt mede omdat we een webshop met een gezicht zijn. Op social media zijn we zichtbaar."

In het weekend voor kerst op 22 en 23 december kun je Babiloe Kids ook vinden op de kerstmarkt in de Boogaard. "Ik ben er zo trots op, dat ik mijn bedrijf nu ook mag presenteren aan iedereen in Rijswijk. We stonden in oktober ook al in de RAI, heel gaaf! Maar dit is toch wel extra bijzonder, in mijn eigen stad."

Nieuwsgierig? Kijk op www.babiloekids.nl Instagram en Facebook

Meer berichten