Lichtjesmarkt

Rijswijk - Op 15 december van 10.00 uur tot 17.00 uur wordt er door de Bewonersorganisatie Steenvoorde Zuid in samenwerking met een aantal winkeliers een Lichtjesmarkt gehouden. Er komen ongeveer 25 kramen waarvan er 10 bestemd zijn voor de deelnemende winkeliers. De overige kramen worden verhuurt aan geïnteresseerden. Men kan zich hiervoor aanmelden bij Marcel 06-36341690. De kosten van een kraam zijn € 27,50.

Er is veel te doen. Kinderen kunnen een kaart afhalen waarop spelletjes vermeld staan. Een volle kaart kan een prijsje opleveren. Er komt een kinderkermis, een kar met suikerspin en popcorn, een clown met een ballonnen act, ring gooien, stok vangen en het spel vier op een rij. Kinderen kunnen tussen 12.00 uur en 14.00 uur met de Kerstman op de foto. De Kringloop zorgt voor een mooie stoel voor de Kerstman.

Er kunnen kerststukjes worden gemaakt die gebracht zullen worden naar mensen die nauwelijks buiten komen vanwege ziekte of ouderdom. Kent u zo iemand geef het dan aan ons door op bestuur@steenvoordezuid.nl. Welzijn Rijswijk komt langs met de bakfiets en zorgt voor een lekkere kop koffie of thee. Om 16.00 uur worden de lichtjes van de bomen aangezet door onze wijkwethouder Jorke van der Pol. Raad hoeveel kerstballen in de vaas zitten en vul het kaartje onder vermelding van uw naam en adres. Maandag worden de prijswinnaars bekend gemaakt, te lezen bij de winkeliers op de etalageruit en op de Facebookpagina van Bewonersorganisatie Steenvoorde Zuid.

Meer berichten