Foto:

Maak jij het verschil voor deze kinderen?

Rijswijk - We verheugen ons allemaal op de feestdagen die er weer aankomen. Maar wat als er bij jouw thuis nooit eens geld is voor iets extra's? Om je heen zie je prachtig versierde kerstbomen, mensen in mooie kleding, eten in dure restaurants en reclame's voor cool speelgoed - maar jouw ouders kunnen dit niet betalen!

Om Rijswijkse kinderen uit gezinnen die weinig te besteden hebben ook eens een keer een 'droomkerst' te bezorgen, is Gift4kids opgericht. Met behulp van tientallen Rijswijkse ondernemers organiseert Gift4kids een fantastische dag voor een aantal van deze kinderen. Zij worden op woensdag 19 december de hele dag verwend. Ze krijgen nieuwe kleding, worden geknipt, gaan op de foto, volgen een workshop en gaan lekker samen uit eten. Bovendien krijgen zij na afloop nog een mand vol "goodies" en waardebonnen mee voor het hele gezin. Kortom; een dagje luxe waaraan zij nog lang terug zullen denken!

Heb jij het zelf goed en wil jij voor een van deze kinderen ook "het verschil maken"? Met jouw bijdrage, hoe gering dan ook, kan dit! Je kunt doneren via https://nl.dreamordonate.com/dromen/gift-4-kids/

Meer berichten