Vrijwilligers van Inter Amicos fanatiek aan de pubquiz
Vrijwilligers van Inter Amicos fanatiek aan de pubquiz (Foto: Inter Amicos)

Dag van de vrijwilliger

Rijswijk - Afgelopen vrijdag 7 december op de Internationale Dag van de Vrijwilliger heeft buurt- en speeltuinvereniging Inter Amicos haar vrijwilligers bij elkaar geroepen om ze eens collectief te bedanken voor hun inzet voor de vereniging. Na een korte introductie en een inspirerende aftrap voor de komende periode van voorzitter Maurice van de Klundert werd speciaal aandacht gevraagd voor de trouwe toezichthoudsters. Zij stoppen na jaren trouwe dienst met hun toezicht in het speeltuinseizoen en hebben aangegeven nu als vaste bezoeker te gaan genieten van Inter Amicos.

Vervolgens ontspon zich een levendige brainstorm onder alle aanwezige vrijwilligers hoe de vereniging in de komende periode naar het 70-jarige bestaan in 2021 kan groeien. Verschillende initiatieven werden direct al opgestart, zoals het geven van een cursus Kinder EHBO voor de vrijwilligers en het initiatief van Mijn Rijswijk om op donderdagochtend een gezellige huiskamerochtend te houden in ’t clubgebouw. Andere initiatieven, zoals het opstarten van workshops en samenwerkingen aangaan met andere waardevolle organisaties, kwamen voorbij en zullen op korte termijn uitgewerkt worden.

Als afsluiting van het programma werd door Escape Room Rijswijk een pubquiz verzorgd, welke heel fanatiek, maar vooral gezellig werd gespeeld.

Meer berichten