Van Zuiden in finale Gastvrijheidsprijs

Rijswijk - Elk jaar wordt de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs georganiseerd. Deze wedstrijd voor jonge gastheren/vrouwen speelt zich af in de top van de Nederlandse culinaire wereld. Dit jaar is Sébastian van Zuiden van Restaurant Hotel & Spa Savarin doorgedrongen namens JRE Nederland tot de landelijke finale.

Sébastian werkt vanaf zijn 13e bij het bedrijf van zijn ouders, Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk. Gastvrijheid is bij Sébastian met de paplepel ingegoten. Meedoen aan deze wedstrijd is een droom die uitkomt. Zo heeft hij samen met Chef-kok Tom de Winter (Savarin) een heerlijke vijfgangenlunch heeft geserveerd. Onder het toeziend oog van de Jury - met o.a. Michelin sterren Chef Cees Helder en Nederlands beste sommelier ooit Edwin Raben - heeft Sébastian de praktijkproef en theoriedag met verve doorstaan. Op zondag 16 december mag hij in restaurant Ciel Bleu** in Amsterdam strijden de winst. Savarin is trots dat hij zover is gekomen en wenst hem veel succes.

Meer berichten