Teun de Nooijer mocht maar liefst €6000,- in ontvangst nemen voor SOS Kinderdorpen.
Teun de Nooijer mocht maar liefst €6000,- in ontvangst nemen voor SOS Kinderdorpen. (Foto: )

Teun de Nooijer te gast bij hockeyclub

Teun de Nooijer, gezien als de beste hockeyer ter wereld, was zaterdag 24 november te gast op de Rijswijksche Hockeyclub. Daar deelde hij zijn hockey-ervaringen en nam als ambassadeur een cheque in ontvangst.

Rijswijk - Teun de Nooijer speelde maar liefst vijf keer voor Nederland op de Olympische Spelen. En hij won daar zelfs twee keer een gouden medaille, in Atlanta en Sydney. Teun speelde 453 keer voor het Nederlandse team en scoorde 214 doelpunten. Ook werd hij Europees en wereldkampioen. Teun stond bekend om zijn inzicht, geweldige techniek en zijn goede passes.

Afgelopen zaterdag gaf Teun een 'college tour' op de hockeyclub. Hij vertelde alles over zijn hockey carrière, zijn leerpunten, zijn moeilijke en mooie, onvergetelijke momenten en hoe hij zijn trainingen en opleidingen heeft ervaren.

Teun de Nooijer is ambassadeur van SOS Kinderdorpen, sponsor van een aantal teams van Rijswijksche Hockeyclub (Heren 1, Jongens C1 en Meisjes C1). Teun nam namens SOS Kinderdorpen een cheque van €6000,- in ontvangst van een aantal sponsoren van Rijswijksche Hockeyclub, waaronder Vega Projects.

Meer berichten