Foto:

Skelter mee voor het hart

Duinrell en de Hartstichting organiseren samen de Santa Skelter Race. Door zoveel mogelijk rondjes door het attractiepark van Duinrell te skelteren steunen deelnemers onderzoek naar hart- en vaatziekten. Ronald Schouten, manager Acties & Events: "De Santa Skelter Race is een 'feel good' event voor het hele gezin waarbij je direct bijdraagt aan het goede doel. Deelnemers skelteren, alleen of in estafette met hun team, zoveel mogelijk kilometers dwars door Duinrell. Eén rondje staat voor één kilometer. Winnen is niet het doel van deze actie."

Den Haag - De Santa Skelter Race start zaterdag 15 december om 11.00 uur op de promenade van vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar. Kinderen vanaf vier jaar kunnen deelnemen aan de skelter race. Deelnemers kunnen zich vanaf 10.30 uur melden bij het Kikkerrad.

Elk team dat meedoet en 350 euro sponsorgeld ophaalt mag dit weekend gratis in een zespersoons Comfort Duingalow verblijven. Op vrijdag 14 december vanaf 15.00 uur kunnen deelnemers de sleutel van de Duingalow op halen bij de Duinrell-receptie. Op maandag 17 december, om uiterlijk 10.30 uur, dient de sleutel weer ingeleverd te worden.

Inschrijven

Inschrijven voor de Santa Skelter Race kan via de website: www.voordehartstichting.nl/skelterrace. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team. Sponsorgeld ophalen kan met behulp van de actiepagina. De Hartstichting begeleidt de deelnemers persoonlijk bij het ophalen van het sponsorgeld.

Meer berichten