Foto:

Wethouder Van der Pol werkt mee als thuishulp

Afgelopen week liep wethouder Jorke van der Pol samen met Tzorg directeur Marianne de Winter een dagdeel mee als thuishulp. Dit in het kader van de jaarlijks terugkerende MeezorgWeek van Tzorg. De wethouder en directeur liepen met thuishulp Gladys Mensha mee bij mevrouw Sinjorgo-Vinkestijn in Rijswijk.

Rijswijk - Het doel was om te ervaren hoe belangrijk het werk is dat thuishulpen doen voor de cliënten. "Onze thuishulpen en begeleiders doen ontzettend waardevol en belangrijk werk. Zij zorgen ervoor dat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Dat is waar we het allemaal voor doen. Ik vind het belangrijk om te ervaren wat onze medewerkers elke dag meemaken. Mooi om te zien hoe ze met respect en betrokkenheid invulling geven aan hun werk" , zegt Marianne de Winter.

Tijdens de Meezorgweek lopen stafmedewerkers en management, maar ook wethouders en beleidsmedewerkers van de gemeente mee met de vaste thuishulpen en begeleiders van Tzorg bij cliënten thuis. Jorke van der Pol is positief: "Het was heel leuk en leerzaam om het werk in de thuiszorg van dichtbij mee te maken en om te horen hoe medewerkers en cliënten dat ervaren. Respect voor het werk van Gladys en haar collega´s!"

Meer berichten