Foto:

Red Lions heeft jongste voorzitter ooit in bestuur

De Rijswijkse honk- en softbalvereniging Red Lions heeft sinds afgelopen week een nieuw dagelijks bestuur. Met de 22-jarige Lara Voorthuizen heeft de club de jongste voorzitter ooit.

Rijswijk - Tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering zijn Lara van Voorthuizen, Liesbeth le Noble en Ed Hoet gekozen tot respectievelijk voorzitter, secretaris en penningmeester. Het nieuwe drietal is niet onbekend binnen de club; zo is penningmeester Ed Hoet al jaren lid van de vereniging en beschikt hij, als voormalig pitcher van de Oranje softbalheren, over de nodige kennis en ervaring. De nieuwe secretaris, Liesbeth le Noble, speelt inmiddels enkele seizoenen bij de vereniging. Lara van Voorthuizen, de nieuwe voorzitter, maakte dit jaar nog deel uit van het uiterst succesvolle eerste damesteam van de vereniging dat promoveerde naar de Silver League, de op-één-na hoogste softbalklasse in Nederland.

Dankzij de kampioenschappen van zowel de heren als de dames maakt het bestuur een vliegende start. "De successen van onze eerste teams zijn een mooie basis om aan een solide en veelbelovende toekomst voor de club te werken", aldus de kersverse voorzitter.

 

Meer berichten