Repair Café Rijswijk is jarig!!

Repair Café Rijswijk bestaat 5 jaar en viert dit 8 oktober in Wijkcentrum Stervoorde.
We zijn inmiddels 1400 klussen verder, het aantal vrijwillige reparateurs groeit en we zagen heel veel blije gezichten van bezoekers.

Natuurlijk laten wij dit niet ongemerkt voorbij gaan!

8 oktober een Repair Café met een feestelijk programma:
13.30 uur: Miriam Bryson (directeur van Welzijn Rijswijk ontvangt wethouder Björn Duncan Lugthart. Ze overhandigt hem een jaarboekje met feiten en foto’s, gemaakt door vrijwilligers van het Repair Café.

13.45 uur De wethouder opent het Repair Café en overhandigt namens hen een cadeau. Omdat het Repair café jarig is, wil het een cadeau weggeven aan een andere organisatie. Na enig beraad is gekozen voor Klank, een organisatie die er is voor Rijswijkse ouders met ‘speciale kinderen’ en die wordt gerund door vrijwilligers.

14.00 uur Reparateurs gaan met uw spullen aan de slag onder het genot van een hapje en een drankje.

Dit keer aanwezig een speciale gast: een kunstkenner die u het verlossende woord kan geven of het schilderij dat je van je tante hebt geërfd of dat mooie vaasje dat van generatie tot generatie wordt doorgegeven nog waarde heeft.

We doen ook weer mee aan de jaarlijkse fietsverlichtingsactie van de ANWB. Breng uw fiets mee en laat controleren of uw lampjes nog werken. Neem voor alle zekerheid zelf reserve lampjes mee.

Kom langs, vier onze verjaardag met ons mee en vergeet je kapotte spullen niet mee te nemen!

Meer berichten