Foto:

Nieuwe villa's in wijk Eikelenburgh

Op 25 september is het startsein gegeven voor het ontwikkelen van 38 nieuwe woningen in Villapark Eikelenburgh. Het betreft mix van herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Rijswijk - De officiële opening is druk bezocht, er zijn 35 woningen verkocht en de drie overige woningen staan onder optie. Alle 38 woningen worden voorzien van een badkamer en keuken met inbouwapparatuur en hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau. De prijzen van de woningen in deze fase zijn vanaf circa € 450.000 voor een herenhuis, tot € 850.000 voor een vrijstaande woning. Naar verwachting worden de woningen vanaf het vierde kwartaal van 2019 opgeleverd. Het ontwerp is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur. De bouw is in handen van BAM Wonen.

Villapark Eikelenburgh

Villapark Eikelenburgh ligt tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met aandacht voor de uitstraling van de openbare ruimte. De jonge villawijk heeft de sfeervolle jaren dertig architectuur en omvat circa driehonderd woningen.

Voor meer informatie over Villapark Eikelenburgh kijk op: Villaparkeikelenburgh.nl.

Meer berichten