Word jij net zo'n grote YouTube-bekendheid als Furtjuh? Kom dan naar In de Bogaard!
Word jij net zo'n grote YouTube-bekendheid als Furtjuh? Kom dan naar In de Bogaard! (Foto: )

In de Bogaard bestaat 55 jaar en viert feest

Tot en met zondag 30 september is het feest bij In de Bogaard! Ze bestaan dan 55 jaar en hebben voor alle bezoekers leuke activiteiten georganiseerd. Kom je gezellig langs?

Rijswijk - Zaterdag 29 september tussen 12.30 en 17.00 uur kun je in het winkelcentrum genieten van muziek, eten, drinken en kinderactiviteiten. Er vinden optredens plaats van onder andere 'Nick's Party Pianoshow', 'Popkoor New Popart' en 'Just Dance' en Trias. Er is een draaimolen, springkussen en je kunt geschminkt worden. Op de website en Facebookpagina vind je het gehele programma.

Zondag 30 september komt vlogger Rutger Vink alias Furtjuh naar In de Bogaard! Tussen 15.00 en 16.00 uur kun je met hem op de foto of zijn handtekening vragen! Ook kun je als vlogger op de foto en om 12.30, 13.30 en 14.30 uur kun je een miniworkshop vloggen volgen. Word jij net zo'n grote YouTube-bekendheid?

Kinderen kunnen tot en met 30 september op zoek gaan naar letters die in etalages door het gehele winkelcentrum hangen. Je kunt zelf op zoek gaan naar alle letters, maar je kunt de speurtocht ook lopen door de app 'TOURtoDO' te downloaden! Vind jij alle letters, dan heb jij een ijsje verdiend!

In de unit tegenover Subway kun je tot en met 30 september oude foto's van In de Bogaard bekijken! Zie ook www.indebogaard.nl

Meer berichten