Huisarts Geller Agterberg, fysiotherapeut Erik Weijsenfeld, apotheker Ryanne van Beurden en wethouder Björn Lughart steunen Stoptober
Huisarts Geller Agterberg, fysiotherapeut Erik Weijsenfeld, apotheker Ryanne van Beurden en wethouder Björn Lughart steunen Stoptober (Foto: )

Stoptober gaat van start

Rijswijk - Volgende week begint Stoptober: de landelijke campagne om stoppen met roken te promoten. Ook Rijswijk doet weer mee. Nieuw dit jaar is een initiatief van huisartsenpraktijk de Hof, Together In Motion Fysiotherapie en Apotheek Vredenburchweg. Zij organiseren maandag 1 oktober een voorlichtingsmiddag voor iedereen die wil stoppen met roken. "Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. De huisarts kan daarbij helpen," aldus huisarts Geller Agterberg.

De voorlichtingsbijeenkomst is op maandag 1 oktober van 16.00 tot 17.00 uur in woonzorgcentrum Onderwatershof, aan de Van Vredenburchweg 26. Iedereen die meer wil weten over stoppen met roken kan hier informatie krijgen over de mogelijkheden, maar ook in contact komen met lotgenoten. U kunt zich van te voren aanmelden via mirjam@timfysiotherapie.nl.

Meer berichten