Maak komende week kennis met badminton.
Maak komende week kennis met badminton. (Foto: )

Badminton is niet alleen leuk tijdens de vakantie

Badminton. Wie heeft het afgelopen vakantie niet gespeeld? Maar badmintonnen kan je het hele jaar door spelen.BC Randstad organiseert daarom de 'Week van het Badminton' in Sporthal van Zweedenzaal en de Schilp.

Rijswijk - De Week van het Badminton is een initiatief van Badminton Nederland waarin alle badmintonverenigingen in het land open dagen organiseren.

Op dinsdag 18, woensdag 19 en zaterdag 22 september 2018 organiseert BC Randstad de open Dagen voor iedereen die kennis wil maken met onze leuke sport. Het programma tijdens dit evenement bestaat uit gratis introductiecursussen, zelf (mee)spelen, demonstratiewedstrijden en spel/ontspanning. In de sporthal zijn diverse aanspreekpunten beschikbaar voor alle mogelijke informatie met betrekking tot badminton als wedstrijdsport en als recreatieve sport. Het programma op zaterdag is afgestemd op de jeugd. Dan zijn tevens onze jeugdbegeleiders beschikbaar voor informatie over onze juniorenafdeling.

Senioren zijn welkom op dinsdag 18 en woensdag 19 september 2018 van 20.00 - 22.30 uur in Sporthal van Zweedenzaal en junioren op zaterdag 22 september 2018 van 9.30 - 12.00 uur in Sporthal de Schilp te Rijswijk.


 

Meer berichten