Clubleden proberen weer zoveel mogelijk loten te verkopen uit hun boekje. Wie een lot van €3,- koopt, maakt kans op een van de 32.000 prijzen uit de loterij.
Clubleden proberen weer zoveel mogelijk loten te verkopen uit hun boekje. Wie een lot van €3,- koopt, maakt kans op een van de 32.000 prijzen uit de loterij. (Foto: )

Vele loten verkopen tijdens de Grote Clubactie

Rijswijk - Vanaf zaterdag gaan weer vele clubleden van zo'n 12 Rijswijkse verenigingen op pad om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Jaarlijks wordt deze actie gehouden om de clubkas een boost te geven voor de aanschaffing van nieuwe materialen of voor organiseren van een nieuwe activiteit. Dino Sport, Rijswijks Jeugdtheater, Stichting Waterscouting Dorus Rijkers en Refleks en vele andere vrijwilligersorganisaties doen daarom mee. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen. Directeur Frank Molkenboer: "Verenigingen hebben de inkomsten uit de Grote Clubactie hard nodig. Ze kunnen het goed gebruiken voor nieuwe doeltjes, tenues of een likje verf voor het clubgebouw. Het geld krijgt een goede en doelgerichte bestemming." Wie een lot à €3,- per stuk koopt, steunt de vereniging en maakt kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij

Meer berichten