Op 4 september wordt tijdens de foto-ochtend onder andere deze plaat getoond. Weet u hier meer over?
Op 4 september wordt tijdens de foto-ochtend onder andere deze plaat getoond. Weet u hier meer over? (Foto: )

Gezocht: meer informatie over deze bijzondere foto

Weet u meer over deze groepsfoto? Bijvoorbeeld wanneer de foto genomen is. Waar precies en misschien weet u wel wie er allemaal op staat? Als dat het geval is, kom dan het verhaal van deze foto vertellen.

Rijswijk - Historische foto's hebben een verhaal! Kunt u er meer over vertellen? Onder dit motto wordt er op dinsdag 4 september van 10.30-12.00 uur, in de Onderwatershof, Van Vredenburchweg 26, weer een leuke bijeenkomst op touw gezet. Het is vooral een informele bijeenkomst rondom historische foto's van Rijswijk.

De foto's worden in het groot geprojecteerd. Medewerkers of vrijwilligers van Museum Rijswijk maken een keuze uit de foto's van Beeldbank Rijswijk. Zij hopen dat U iets herkent op de afbeeldingen of meer weet te vertellen zodat de gegevens toegevoegd kunnen worden aan de Beeldbank. www.beeldbankrijswijk.nl

Bewoners, maar zeker ook belangstellenden zijn van harte welkom. Vanaf 10.15 kunt u binnenlopen en alvast koffie of thee drinken. Heeft u zelf foto's van Rijswijks verleden? Misschien met een mooi verhaal? Er is altijd wel gelegenheid om er iets over te vertellen. De foto- ochtenden vinden regelmatig plaats, en dan altijd op de eerste dinsdag van de maand.

Meer berichten