Lekker veel spanning tijdens de stikstofproef
Lekker veel spanning tijdens de stikstofproef (Foto: )

Zweef 'écht' mee met de hovercrafttest in Drievliet

Bezoekers van Familiepark Drievliet in Den Haag kunnen nog t/m 26 augustus dagelijks genieten van de nieuwe spectaculaire en interactieve familieshow Tech Interactive in haar Parktheater.

Rijswijk - Gedurende de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd deel te nemen aan natuurkundige experimenten en proeven. Zweef mee met de hovercrafttest, blaas een kaars uit op lange afstand met ringen van rook met het Vortexkanon en ervaar hoe 1000 pingpongballen tegelijk met luchtdruk weggeschoten kunnen worden.

Het van TV bekende Checkpoint ligt aan de basis van deze nieuwe spannende show. De show wordt geproduceerd door Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, die voornamelijk bekend zijn van de kindershow Ernst, Bobbie en de rest.
Er worden twee shows met verschillende experimenten gepresenteerd per dag en zijn bij de toegangsprijs inbegrepen. De showtijden zijn 13.30 uur en 15.00 uur. Familiepark Drievliet is dagelijks geopend t/m 2 september. Daarna de weekeinden van september en oktober, Prinsjesdag en tijdens de herfstvakantie.
De toegangsprijs bedraagt € 23,50 p.p.

Meer berichten