Wethouder Van de Laar heeft de taart overhandigd aan de heer Stroe, beheerder van kinderdagverblijf ’t Strijpje.
Wethouder Van de Laar heeft de taart overhandigd aan de heer Stroe, beheerder van kinderdagverblijf ’t Strijpje. (Foto: )

Wethouder bezorgt taart aan de kinderopvang

Afgelopen dinsdagmorgen bezocht wethouder Armand van de Laar op één ochtend drie kinderdagverblijven in Rijswijk. Hij ging met taart langs bij kinderopvang Zo aan de Van Vredenburchweg, 't Strijpje aan de Strijplaan en Partou aan de Louis Bouwmeesterstraat.

Rijswijk - Alle drie hebben er aan bijgedragen dat Rijswijk door de onderwijsinspectie als uitstekend is beoordeeld ten aanzien van het toezicht en de handhaving op de kinderopvang. Aan Rijswijk is hiervoor de A-status toegekend.
De zorg voor de kwaliteit van de kinderopvang is een samenspel tussen de GGD, de gemeente en de kinderdagverblijven. "De kwaliteit van de kinderopvang en peuterspeelzalen in Rijswijk voldoet aan de wettelijk gestelde eisen", aldus wethouder Armand van de Laar. "Om de positieve uitkomst te vieren, krijgen alle kinderopvangorganisaties waarbij in 2017 geen overtredingen zijn geconstateerd een taart".

In totaal ontvingen tien kinderopvangorganisaties in Rijswijk een taart, waarvan er dus drie door de wethouder persoonlijk werden bezorgd.

www.grootrijswijk.nl

Meer berichten