Weer een nieuwe fase van Rijswijk Buiten in de verkoop
Weer een nieuwe fase van Rijswijk Buiten in de verkoop (Foto: )

ZuiverWonen nieuwe fase voor RijswijkBuiten

Duurzaam en bijzonder. Zo kan het project ZuiverWonen van VolkerWessels met recht worden omschreven. De rietgedekte villa's die aan de rand van RijswijkBuiten moeten komen zijn nu in verkoop gegaan.

Rijswijk - Het woonprogramma biedt de keuze voor een badkamer en slaapkamer op de begane grond waardoor de woningen levensloopbestendig zijn. En natuurlijk zijn de woningen zeer duurzaam. Niet alleen op het gebied van energie (Nul op de Meter), maar ze worden gebouwd met grotendeels natuurlijke grondstoffen.

De woningen worden aangeboden voor een verkoopprijs vanaf € 810.000,- v.o.n. Belangstellenden voor dit project kunnen zich inschrijven bij een van de verkopende makelaars. Meer informatie is te vinden op www.zuiver-wonen.com. RijswijkBuiten In de komende jaren verandert de zuidkant van Rijswijk compleet. Tussen 2013 en 2023 worden er circa 3.400 woningen gerealiseerd in Sion en Parkrijk. Inmiddels zijn al tal van woningen ontwikkeld, verkocht en gerealiseerd. De eerste inwoners wonen al meer dan 4 jaar met veel plezier in hun nieuwe duurzame woning. RijswijkBuiten wordt een wijk die in het oog springt. Een wijk voor en van iedereen, maar bovenal een duurzame wijk.

Meer berichten