Wethouder Marloes Borsboom en Wilco van de Ban geven startsein voor 36 woningen
Wethouder Marloes Borsboom en Wilco van de Ban geven startsein voor 36 woningen (Foto: )

Weer nieuwe fase voor Villapark Eikelenburgh

Wethouder Marloes Borsboom heeft samen met AM-directeur Wilco van de Ban het startsein gegeven voor de bouw van 36 woningen in Villapark Eikelenburgh. Daarmee is de ontwikkeling van de villawijk de zesde fase ingegaan. Deze zesde fase bestaat uit vrijstaande villa's, twee-ondereen-kapwoningen en geschakelde herenhuizen.

Rijswijk - Het tweetal gaf afgelopen maandag het startsein tijdens een feestelijke bijeenkomst in aanwezigheid van kopers en andere belangstellenden.Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Kenmerkend voor de jonge villawijk is de markante jaren dertig signatuur van de Haagse school. Openbaar - en privégroen en parken zorgen voor een groene woonwijk. De bestrating krijgt brede stoepen en er komen speelplekken voor kinderen. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht.

Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur. Naar verwachting worden de 36 woningen vanaf het derde kwartaal van 2019 opgeleverd. Deze zijn al verkocht Inmiddels is fase 7, bestaande uit 38 woningen, in verkoop.

Meer berichten