Stuur je leukste opa en omafoto in en maak kans op een bioscoopbon.
Stuur je leukste opa en omafoto in en maak kans op een bioscoopbon. (Foto: )

Stuur je leukste opa en oma foto in en win

Op 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag. En ook dit jaar zet het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijswijk weer een leuke actie op touw om de Rijswijkse opa's en oma's in de schijnwerpers te zetten.

Rijswijk - Opa en Oma dag is in het leven geroepen om met elkaar te genieten van de bijzondere band die grootouders met hun kleinkind(eren) hebben en als blijk van waardering voor de rol die ze vaak spelen bij de opvoeding van een kind. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijswijk wil rond deze dag alle opa's en oma's in het zonnetje zetten. Daarvoor heeft het CJG wel de hulp nodig van alle Rijswijkse (achter)kleinkinderen.

Gekke foto

Mail een leuke, gekke, grappige foto van jezelf met je opa en/of je oma naar info@cjgrijswijk.nl en maak kans op een familieticket voor de bioscoop. Met deze bon kan je samen met je broer, zus, een vriend of vriendinnetje én natuurlijk met opa en/of oma gezellig naar een bioscoopfilm naar keuze. Let wel op want je foto moet wel uiterlijk 4 juni dus op Opa en Oma dag, binnen zijn bij het CJG Rijswijk. Dus wees er op tijd bij.

Uit alle inzendingen trekt het team van CJG Rijswijk de winnende foto. Dat gebeurt door middel van loting. Iedereen maakt dus kans! De winnaar van het bioscoop-familieticket krijgt hiervan bericht. Vergeet daarom niet je naam, adres en telefoonnummer in de mail te zetten.

Alle ingezonden foto's komen vervolgens in het CJG Rijswijk te hangen.

Dat betekent dat na de trekking alle foto's bij CJG Rijswijk aan de P. van Vlietlaan 10 voor iedereen te zien zijn.

Meer berichten