Foto: Persgroep

The Gap

Nieuwe plek voor jongeren in Rijswijk

Rijswijk - Donderdag 24 mei vindt de spectaculaire kick-off plaats van de The GAP. The GAP is de creatieve ontmoetingsplek in Rijswijk voor jongeren van 12 tot 25 jaar. Special guest van deze avond is Rarko, dé nieuwe YouTube sensatie.

De kick-off donderdag 24 mei is om 19:30 uur bij Trias aan de Cor Ruysstraat 2 (tussen winkelcentrum de Bogaard en het station). Tijdens de kick-off kunnen jongeren kennis maken met The GAP, de docenten, workshops volgen (house dans en beatscreation), foto's laten maken voor bijvoorbeeld je Instagram profiel en een FIFA toernooi spelen. Special guest van de avond is Rarko, deze personal lachspiertrainer is onderdeel van Touzani FC en een populaire YouTuber. Hij laat zijn voetbalskills zien, gaat in gesprek met jongeren en er is ruimte voor een meet&greet. De kick-off is gratis toegankelijk. Albert Heijn XL in de Bogaard verzorgt gezonde hapjes en drankjes deze avond.

The GAP is een initiatief van Welzijn Rijswijk en Trias, Centrum voor de Kunsten en wordt ingevuld door Young Infinity en Blacklargo, vier jonge, sociaal geëngageerde ondernemers uit Rijswijk.

Meer berichten