Groot Rijswijk-verslaggever bij Anni onze receptioniste aan het werk. Binnenkort bij u?
Groot Rijswijk-verslaggever bij Anni onze receptioniste aan het werk. Binnenkort bij u? (Foto: Hans Ouwerkerk)

Frans aan het werk in Rijswijk

'Frans aan het werk in Rijswijk'. Dat is de titel van de nieuwe rubriek die wij in deze krant beginnen. Groot Rijswijk-verslaggever Frans Limbertie gaat voor deze rubriek een ochtendje of middagje bij Rijswijkse bedrijven aan de slag. Over hoe het gaat en wat hij meemaakt schrijft hij in de krant. Heeft u een bedrijf en vindt u het leuk om Frans over de vloer te hebben? Geef u dan direct op.

Rijswijk - Frans zal zich elke week transformeren in weer een ander. De ene keer kan hij kapper zijn en zet hij de schaar in je haar (je zal dan maar klant zijn op dat moment…). Het is ook mogelijk dat hij je kledingmaat opneemt wanneer hij zomaar uit het niets opduikt in een Fashion zaak. Wellicht maakt hij gehakt van je bij zijn stage in een lokale slagerij; het zou zo maar kunnen. Ziet u onze reporter bijvoorbeeld al zitten op een vorkhefttruck?

Hij zal natuurlijk best ook wel aardig uit de voeten kunnen als bakker. Overigens heeft hij zelfs al een beetje geoefend en zijn handen gebrand aan prachtig gerezen kadetjes. Ook draait hij zijn hand niet om bij het samenstellen van een mooi boeketje. Bij zulke werkzaamheden zit je in deze gemeente sowieso goed en zijn er misschien wel veel mogelijkheden om juist daar je baan in te vinden.

Onze reporter beschrijft zijn belevenissen vanuit zijn eigen ervaring. Het wordt een persoonlijke weergave van uw bedrijf. Er worden foto's gemaakt van de bedrijvigheid. Eén ding zal duidelijk worden: uw onderneming bedrijf mag er zijn. Maar zet hem vooral aan het werk; hij schijnt namelijk nogal lui van aard te zijn. Zijn bezoek aan u wordt een positief ingesteld verslag met zijn persoonlijke kijk op uw bedrijfsvoering.

Wie is Frans? Frans is zelf in het pre-digitale tijdperk ooit een van de beste knipselaars van Nederland geweest. Hij maakte voor een niet nader te noemen ministerie in een moordend tempo knipselkranten, dat het bijna een hobby was. Dat deed hij jarenlang met passie en plezier. Ook heeft hij zich in die tijd het communicatie-vak eigen gemaakt. Het interviewen gaat hem daarom altijd even gemakkelijk af.

Meedoen

Wilt u uw bedrijf in het zonnetje zetten, is er een jubileum, bent u een welwillende starter, zoekt u juist naar personeel, of heeft u er gewoon schik in als wij van Groot Rijswijk bij u voor een paar uurtjes op de stoep staan? Dan is nu het moment. Hoe doet u mee? Heel eenvoudig, stuur een mail naar redactie.gr@persgroep.nl ovv van 'Frans aan het werk' en onze verslaggever neemt zo snel mogelijk contact met u op om een en ander met u door te spreken.

Meer berichten