Logo grootrijswijk.nl


Groei & Bloei afdeling Rijswijk gaat ook dit jaar de voortuinen weer keuren.
Groei & Bloei afdeling Rijswijk gaat ook dit jaar de voortuinen weer keuren. (Foto: Hans Ouwerkerk)

Op zoek naar de mooiste voortuin van Rijswijk

Het voorjaar dient zich aan en dat betekent dat we met z'n allen de tuin weer ingaan. Groei & Bloei afdeling Rijswijk gaat ook dit jaar weer op zoek naar de mooiste voortuin van Rijswijk.

Rijswijk - De afdeling Rijswijk van Groei & Bloei keurt al meer dan veertig jaar de voortuinen van de stad. Doel daarvan is het stimuleren van een fraaie entree van de woning en een kleurrijke aanblik van de wijk. Bij de keuring van de tuinen wordt onder andere gelet op de aanleg van de tuin, de beplanting maar natuurlijk ook de staat van het onderhoud. In het verleden trokken de vertegenwoordigers van Groei & Bloei zelf de wijken in om de tuinen te keuren. Tegenwoordig moet u zich zelf aanmelden. Dat betekent dat u nu zelf uw voortuin moet aanmelden om gekeurd te worden. Een team van deskundigen staat klaar om tot 3 maal toe in het seizoen uw tuin te bekijken en eventueel te fotograferen. In oktober is er een prijsuitreiking voor de meest fleurige en goed onderhouden voortuinen.

Misschien viel uw voortuin al eens in de prijzen of wilt u gewoon uw tuin voor het eerst aanmelden. Iedere tuinliefhebber is welkom! Uw fraaie balkonbeplanting (zichtbaar vanaf de openbare weg), kan in een aparte categorie meedingen naar een prijs.Deelname aan de keuring is gratis. Meldt u aan vóór 1 mei op wtbremer@planet.nl.

1 reactie
Meer berichten
Shopbox